BUITENLEVEN OP NIVEAU

RECREËREN IN DE BRABANTSE SAHARA
Parkhorst is pal aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen gesitueerd. Een prachtig natuurgebied dat onlangs (juli 2016) nog is bekroond met het Certificaat van Uitmuntendheid van TripAdvisor. Met zijn grote zandvlaktes, heide en bossen wordt het natuurpark ook wel eens de Brabantse sahara genoemd. Het is er heerlijk struinen door het stuifzand, paardrijden en mountainbiken. De uitgestrekte bossen en zandheuvels lenen zich voor urenlang wandelplezier, het verkennen van de natuur en het spotten van wild, zoals reeën.
Wie vermoedt dat louter duinen het beeld bepalen, vergist zich. Landgoed Plantloon is een landgoed in Engelse landschapsstijl met oude lanen, loofbossen, hoeves en weilanden omgeven door houtwallen. En het Hengstven is een voormalig landbouwgebied waar liefhebbers van vogels, vlinders en akkerkruiden hun hart kunnen ophalen.

ATTRACTIEPARK DE EFTELING
Naast het genieten van de heerlijke natuur kunt u op een steenworp afstand op zoek naar een avontuurlijk dagje uit. Spannende achtbanen,betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. 


EFTELING GOLFPARK
Het Efteling Golfpark heeft een 18-holes golfbaan en is één van de mooiste banen van Nederland. De baan is het hele jaar geopend. Zowel de gevorderde speler als de beginner kan hier zijn hart ophalen.

GENOEG TE BELEVEN

Ook binnen de gemeentegrenzen van Kaatsheuvel is genoeg te beleven. Denk aan jaarlijks terugkerende evenementen zoals Drummersday, Fairytale Festival, het carnaval en de Kaatsheuvelse kermis, het Midsummer festival, een beachvolleybaltoernooi, het Pleinfestival en de verlichte Sint Nicolaasintocht. Kaatsheuvel telt drie monumentale kerken en twee historische molens, waarvan er één bekend staat als een sfeervolle, veelbezochte horecagelegenheid. Daarnaast herbergt het centrum talrijke andere bistro’s en restaurants waar het goed toeven is.

LOCATIE

Stel een vraag

Versturen

U kunt ook contact opnemen met de makelaar. Nina Konings maakt graag een afspraak met u.
Van de Zande Makelaardij. Hoofdstraat 26, 5171 DD Kaatsheuvel. Telefoon: 0416-672590